‘De Kyra & Ko vrouw is een volwassen vrouw die een actief leven lijdt en haar eigen stijl ontwikkeld’, aldus Lidwien van der Klei. De inspiratie voor haar prachtige collecties haalt ze uit het team van sterke vrouwen waar ze nauw mee samen werkt. ‘Zij zijn zowel professionals als moeders met een druk sociaal leven’.

Lidwien omschrijft haar kleding als onderscheidend en tegelijkertijd functioneel. Het modemerk brengt elk seizoen weer een brede collectie op markt en dit geeft veel mogelijkheden. Het kan formeel, maar ook gemakkelijk worden gedragen.

Elk seizoen brengt Kyra & Ko weer een fantastische collectie op de markt welke is gebaseerd op basis kleuren. De kleuren zijn de laatste jaren iets rustiger geworden, maar hebben nog altijd een warme uitstraling. De kleuren voor het winter van 2018 zijn cobalt blauw, bottle green en aubergine. Daarnaast heeft de nieuwe collectie nog enkele zwarte en grijze kledingstukken. Ideaal voor de basisgardarobe.

Elke collectie is perfect uitgebalanceerd met de juiste verdeling tussen classy jurken, luxe blazers, vrouwelijke rokken, romantische vesten met (grof)gebreid patroon en natuurlijk de tijdloze tops. Daarnaast wordt elk kledingstuk ontworpen naar de vormen van het Nederlands vrouwelijk lichaam en benadrukt alleen die punten waarop je de aandacht wilt vestigen. Hierdoor zit elk item als gegoten en door de zachte materialen die worden gebruikt voelt het ook heerlijk comfortabel aan. Onmisbaar in jouw garderobe.

Kyra & Ko (online) verkooppunt

Bij onze RIVS winkel in Alkmaar en op onze webshop ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de mooiste Kyra en Ko kledingstukken. Het moge duidelijk zijn dat wij fan zijn van de collectie, mede omdat het eindeloos te combineren is en een perfecte weergave is van de drukke sterke vrouw. Bij RIVS werken we met professionele verkoopstylistes die je graag voorzien van deskundig advies. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in een van onze winkels? Dan willen we je uiteraard ook graag telefonisch adviseren. Je kunt ons bereiken via 072-520 1000. Kom stijlvol voor de dag met een eye-catcher van Kyra & Ko!