Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Klevering online shop

Klevering staat bekend om creatieve, kleurrijke woonaccessoires en gifts. Je vindt &Klevering accessoires in onze webshop en in de RIVS winkels in Alkmaar.

&Klevering werd in 1992 opgericht met de ambitie om kleurrijke, creatieve huisdecoratie en geschenken te creëren om het dagelijkse leven thuis op te vrolijken. Karakteristiek voor het merk is Dutch design met een twist. Moderne items worden afgewisseld met klassieke stukken, maar allemaal met een frisse nieuwe look. Vaak wordt er een leuk aspect aan de ontwerpen toegevoegd. Ze zijn kleurrijk en speels, grotendeels geïnspireerd door de natuur en mode.

In de collectie van het Amsterdamse merk vind je mooie kandelaars, grappige haken, fancy borden, leuke cactussen, spiegels en meer. Items waar je vrolijk van wordt en altijd met de eigen &Klevering knipoog. Erg leuk om jezelf of iemand anders cadeau te geven! 

Klevering verkooppunt

Bij RIVS vind je een exclusief assortiment Klevering producten. 

Shop jouw musthaves online in onze &Klevering webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je verrassen door de verschillende items uit het &Klevering assortiment. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het exclusieve aanbod

De perfecte finishing touch voor je huis vind je bij Klevering.