IRO PARIS

IRO damesmode

Nieuw bij RIVS het prachtige modelabel IRO PARIS. IRO PARIS staat voor kwaliteit en unieke items. Bij IRO draait het allemaal om de mix. De IRO collectie is een echte must have voor elke vrouw. De IRO curve runner en de IRO vintager maken elke klassieke outfit toch sexy, stoer, casual, classy met een beetje rock en roll!

IRO kleding

Het merk is opgericht in 2005 door Arik en Laurent Bitton. Zij zijn beide gepassioneerd door muziek, architectuur en design. De passie uiten zij ook in elke gedurfde IRO collectie. De collecties variëren van IRO jeans tot prachtige IRO jassen.  Er wordt veel gebruik gemaakt van neutrale kleuren zoals grijs, zwart en wit. Het merk draagt echt de term High Fashion. Met het oog voor detail, mooie materialen en unieke ontwerpen is IRO een merk met een speciaal plekje in de winkel. 

IRO sneakers

De IRO sneakers zijn echt een musthave binnen de IRO collectie. De IRO Curve Runner en de Iro Vintager zijn stoere sneakers, maar kunnen tegelijkertijd een outfit ook sexy maken. Durf de sneakers met meerdere items te combineren, niks is te gek. Door de opvallende kleuren in de sneakers, strak model en de jaren 90 uistraling maken de sneakers elke outfit af. 

IRO kleding online

IRO kleding is online verkrijgbaar op onze webshop en in onze winkel in Alkmaar. 

IRO verkooppunt

IRO Alkmaar

IRO is te koop in onze winkel is Alkmaar aan de Ritsevoort 21. In de RIVS Store in Alkmaar werken vakkundige verkoopstylistes die je een complete make-over kunnen geven. Onze stylistes geven eerlijk en deskundig advies en willen graag hun kennis met jullie delen. 

IRO online webshop

Daarnaast is IRO ook online te koop op de webshop. Met de webshop verhoogt RIVS de service voor de drukbezette vrouw. Een groot deel van de  collectie vind je terug in de online shop. De webshop is ook een inspiratiebron hoe je het beste items kunt combineren. Focus ligt op de producten, maar altijd met aandacht voor fotografie en details. De webshop heeft alle gemakken van een goede online shop: snelle bezorgservice, veilig betalingssysteem, goede klantenservice en een vriendelijk retour- en omruilbeleid.


Shop ook de volgende merken

Les Coyotes De Paris | Notes Du Nord | Baum Und Pferdgarten