Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ilse Jacobsen online shop

Ilse Jacobsen is een Deens merk dat bekend staat om fashionable én functionele regenjassen. Ilse Jacobsen regenjassen hebben een vrouwelijke touch, gecombineerd met gevoel voor comfort. In de RIVS winkels in Alkmaar en in onze webshop vind je een kleine greep uit de Ilse Jacobsen collectie met onze favorieten.

Ontwerpster en onderneemster Ilse Jacobsen lanceert tweejaarlijks een collectie met nieuwe en eigentijdse stijlen die zowel passen bij een leven in de stad als in de natuur. Vrouwen kunnen er tegelijkertijd stijlvol uitzien en beschermd worden tegen de elementen uit de natuur. De collectie is een weerspiegeling van de Scandinavische levensstijl.

Duurzaamheid is zeer belangrijk voor Ilse Jacobsen. De materialen die worden gebruikt voor de jassen zijn voorzien van het OEKO-TEX® 100 keurmerk. Dit betekent dat de stoffen milieuvriendelijk zijn geproduceerd en geen schadelijke stoffen bevatten.

Ilse Jacobsen verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Ilse Jacobsen webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende looks uit de Ilse Jacobsen collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het unieke assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Ilse Jacobsen te shoppen? Maak een afspraak met één van onze deskundige verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Fashionable én comfortabel met een regenjas van Ilse Jacobsen.