Filippa K Damesmode

Ruim assortiment Filippa K damesmode in Alkmaar

Het prachtige modemerk Filippa K is opgericht in 1993 in Stockholm. Filippa K is een merk dat oog heeft voor het leven van de moderne modebewuste vrouw en de uitdagingen die daarbij in het leven komen kijken. Met deze inspiratie is het merk zich gaan richten op de complete garderobe die er niet alleen erg stijlvol uitziet, maar ook erg comfortabel is. In de 25 jaar dat het merk bestaat, is het merk trouw gebleven aan de grondbeginselen: Stijvol, eenvoudig en kwaliteit. Elke collectie van Filippa K straalt zelfvertrouwen uit en belichaamt die waarden op haar eigen manier. De collecties laten onnodige details achterwege en gaan voor rustige ontwerpen die een favoriete keuze is voor elke vrouw. De dameskleding straalt ingetogen elegantie en zacht minimalisme uit.

Filippa K kwaliteit 

Filippa K is uitgegroeid tot een internationaal merk met een missie: de modewereld in zijn geheel overzien met verantwoorde consumptie als leidraad. Daarom bestaan de collecties uit tijdloze stijlen van duurzame kwaliteit. Zo simpel kan luxe zijn.

Filippa K verkooppunt Alkmaar

Het prachtige merk Filippa K is verkrijgbaar in onze RIVS Store aan de Ritsevoort 21 in Alkmaar. In de RIVS Store in Alkmaar werken vakkundige verkoopstylistes die je een complete make-over kunnen geven. Onze stylistes geven eerlijk en deskundig advies en willen graag hun kennis met jullie delen. 

Filippa K online

Het merk is ook online verkrijgbaar op onze webshop. 

Met de webshop verhoogt RIVS de service voor de drukbezette vrouw. Een groot deel van de  collectie vind je terug in de online shop. De webshop is ook een inspiratiebron hoe je het beste items kunt combineren. Focus ligt op de producten, maar altijd met aandacht voor fotografie en details.

De webshop heeft alle gemakken van een goede online shop: snelle bezorgservice, veilig betalingssysteem, goede klantenservice en een vriendelijk retour- en omruilbeleid.