Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Claudia V online shop

Claudia V is een Nederland sieradenmerk. Claudia V sieraden worden met zorg en precisie ontworpen in het atelier in Den Haag en vervolgens met de hand vervaardigd. Bij ons vind je de exclusieve kwaliteit Claudia V sieraden zowel in onze webshop als in de RIVS winkels in Alkmaar.

Het Nederlandse sieradenlabel Claudia V is in 2007 opgericht door Claudia Verhagen. De sierraden zijn gemaakt van echt zilver, verguld geelgoud of verguld roségoud. De armbanden, ringen, kettingen en oorbellen zien er prachtig uit en zijn een echte aanwinst voor bij jouw outfit. 

De sieraden zijn sierlijk, chique en vrouwelijk. Ieder seizoen verschijnt er weer een nieuwe collectie. 

Claudia V verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Claudia V webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende items uit de prachtige Claudia V  collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het unieke assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Claudia V  te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Maak jouw outfit af met een prachtig sieraad van Claudia V!