Campomaggi online shop

Campomaggi is één van de exclusieve merken waar we zelf al heel lang fan van zijn en die zowel online in onze webshop als in de RIVS winkels in Alkmaar verkrijgbaar zijn. Campaggi staat bekend om de handgemaakte accessoires zoals tassen en riemen van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons vind je elk seizoen een exclusief aanbod van de snoepjes uit de collectie.

Campomaggi is een accessoiremerk dat in 1986 werd opgericht in Italië. Het merk staat voor hoogwaardige, handgemaakte accessoires, zoals riemen, portemonnees en tassen, met een unieke vintage look. Modeontwerper Marco Campomaggi heeft zijn gevoel voor ontwerpen geërfd van zijn vader, die beeldhouwer was. Al tijdens school ontwierp hij zijn eerste tasmodellen. 

Bij RIVS vind je elk seizoen de mooiste Campomaggi modellen die een echte aanvulling zijn op je garderobe. De tassen van Campomaggi worden geproduceerd in een uniek, gepatenteerd productieproces. Dit proces geeft de Campomaggi-tassen niet alleen een vintage uiterlijk, maar maakt ook elke tas uniek. Campomaggi-tassen zijn gemaakt van 100% hoogwaardig leer dat hoe vaker gebruikt, hoe mooier en persoonlijker het wordt. Het kleurenpalet van de tassen is gebaseerd op natuurlijke nuances: cognac, donkerbruin, donkerblauw, zwart en militair groen. 

Campomaggi verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Campomaggi webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende items uit de prachtige Campomaggi collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het unieke assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Campomaggi te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Shop zo'n prachtige tas van Campomaggi!