By Ti Mo online shop

by Ti Mo is een sfeervol en exclusief merk dat je zowel in onze webshop als in de RIVS winkels in Alkmaar kunt vinden. Kenmerkend voor by Ti Mo kleding is de hoogwaardige kwaliteit, de unieke details en het gebruik van heerlijk zacht aanvoelende materialen. Bij ons vind je elk seizoen de echte musthaves uit de collectie.

by Ti Mo is opgericht in 2004 door de Noorse Tine Mollatt en draagt haar persoonlijke waarden uit. Tine ontwerpt eerlijke, vrouwelijke dameskleding met oog voor echt vakmanschap.

De by Ti Mo collecties zijn stijlvol en met zorg ontworpen. Elke collectie bestaat uit prachtige dameskleding met een luxe uitstraling en vaak met een moderne romantische touch. Denk aan kanten randen, ruches, subtiele kragen en meer. De prints hebben meestal een rustige uitstraling, maar springen desondanks in het oog en in elke collectie worden pasteltinten veelvuldig gebruikt.

By Ti Mo verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze by Ti Mo webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende items uit de prachtige by Ti Mo collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het unieke assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden by Ti Mo te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Voel je mooi in een outfit van by Ti Mo!