Brodie Cashmere online shop

Brodie Cashmere is een dameskledingmerk dat bekend staat om de met de hand gemaakte sjaals, truien, vesten en accessoires van hoogwaardig cashmere. Bij RIVS vind je zowel online als in de wnkels in Alkmaar een exclusief aanbod uit de collectie.

Brodie Cashmere kleding is gebreid van het beste Mongoolse kasjmier, is wasbaar in de machine en pluist niet. De kasjmier kleding is perfect voor laagjes in de koudere maanden of zomeravonden. Cashmere raakt nooit uit de mode, is ongelooflijk zacht en is een aanwinst voor je garderobe.

De hoogwaardige kleding heeft een klassieke stijl met een eigentijdse twist. Van neutrale kleuren tot kleurrijk, er is altijd een Brodie-stijl die bij je past.

Brodie Cashmere verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Brodie Cashmere webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende looks uit de Brodie Cashmere collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het exclusieve assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Brodie Cashmere te shoppen? Maak een afspraak met één van onze deskundige verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Kom stijlvol voor de dag met een eye-catcher van Brodie Cashmere.


Ook interessant

Alles over cashmere