Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bazar Deluxe online shop

Bazar Deluxe is een van de exclusieve merken die je zowel in onze webshop als in de RIVS winkel in Alkmaar kunt shoppen. Bazar Deluxe kleding is uniek, vrouwelijk en cool. Het italiaanse merk staat bekend om kledingstukken met details rechtstreeks uit het Midden-Oosten. Bij ons vind je elk seizoen een aanbod met de mooiste items uit de collectie.

Het Bazar Deluxe merk werd geboren in 2013 in Italië. Het merk staat voor vakmanschap met maximale aandacht voor detail. De kledingstukken hebben een elegante en verfijnde lijn en de items zijn jong, energiek en fris. De opvallende items zijn voor de moderne vrouw die zich niet verschuilt achter de massa.

Bij RIVS vind je unieke Bazar Deluxe kleding met elk seizoen de echte musthaves uit de collectie: zachte en lichte bovenkleding, handgemaakte blazers en (buiten)jassen. Onmisbaar in jouw garderobe.

Bazar Deluxe verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Bazar Deluxe webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkel in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende items uit de prachtige Bazar Deluxe collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het unieke assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Bazar Deluxe te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Bij RIVS maak je je outfit compleet met bijvoorbeeld een sprankelende jas van Bazar Deluxe!