Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Annie P online shop

AnnieP werd in 2013 opgericht door Annie Papadimitriou, een bekroonde ontwerpster van gedrukt textiel. AnnieP kleding is gebaseerd op de prints van de ontwerpster en kenmerken de typische AnnieP stijl. Het Italiaanse merk is zowel in de RIVS winkels in Alkmaar als in onze webshop verkrijgbaar. Bij ons vind je de mooiste winterjassen uit de collectie.

AnnieP is een Italiaans dames kledingmerk dat lovende kritieken kreeg vanwege de verfijnde en speelse prints. Ontwerpster Annie studeerde aan het Chelsea College en het Royal College of Art in Londen en trad onmiddellijk daarna in dienst bij Roberto Cavalli's beroemde team van gedrukte textielontwerpers in Florence. Ze heeft samengewerkt met een aantal Griekse ontwerpers die innovatieve printtoepassingen voor zowel mode als interieur introduceerden. In 2011 won Annie een prestigieuze internationale wedstrijd voor jonge ontwerpers van Ralph Lauren.

Bij RIVS vind je een exclusief aanbod AnnieP winterjassen, comfortabel en heerlijk warm. De jassen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben een glamoureuze en eigentijdse uitstraling. Onmisbaar in jouw garderobe.

Annie P verkooppunt

Shop jouw favoriete winterjas online in onze AnnieP webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende items uit de prachtige AnnieP collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het unieke assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden AnnieP te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Bij RIVS maak je je outfit compleet met een luxe winterjas van AnnieP!