Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Allan K online shop

Allan K is een luxe schoenen en accessoire merk dat je zowel in onze webshop als in de RIVS winkels in Alkmaar kunt verkrijgen. Alllan K is gespecialiseerd in hoogwaardig gevlochten leer. Het merk werkt sinds 1963 met deze manier van leerafwerking en kan omschreven worden als een echte specialist. Bij ons vind je elk seizoen de mooiste items uit de collectie.

De ontwerpen van het Belgische merk zijn tijdlooschique en stralen luxe uit. Bij RIVS vind je stijlvolle Allan K sneakersballerina's en laarzen met prachtig gevlochten leer en verkrijgbaar in diverse kleuren. Het leer van de schoenen voelt stevig en soepel aan en zorgt voor een goed draagcomfort.

De accessoires van het merk zijn tijdloos, sophisticated en hebben een luxe uitstraling. De tassen, clutches, keycoards en handschoenen geven de finishing touch aan jouw outfit.

Allan K is één van onze persoonlijke favorieten door de unieke look van het leer en de hoogwaardige kwaliteit van de artikelen.

Allan K verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Allan K webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende items uit de prachtige Allan K collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het unieke assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Allan K te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Bij RIVS maak je je outfit compleet met schoenen en accessoires van Allan K!