ACIDE damesmode

Acide jurken, blouses en rokken

Acide wilt je inspireren om onverwachte garderobekeuzes te maken en deze te bezitten. Acide moedigt aan om statement-stukken te gebruiken om de individualiteit en het karakter uit te drukken. Acide heeft als missie om het nieuwe casual aan te kleden. Extravagantie van het nieuwe minimalisme. Acide moedigt aan om moeiteloos prints en metallics te combineren, te loungen in veren en pailletten te dragen voor het ontbijt. Of je nu je kantoor of een restaurant binnenkomt, of je nu boodschappen doet. Met Acide krijg je het gevoel dat elke ingang voor jou is. Het is ongepaste glamour, maar dan leuk. 

Geen een dag is hetzelfde. Plannen veranderen en humeur verandert mee. Acide staat klaar met continu nieuwe stijlen. Of het gaat om een prachtige jurk, een elegante blouse of een satijnen rok. Het doel is om creatieve, verfijnde en draagbare mode toegankelijker te maken zonder ooit concessies te doen aan de kwaliteit. De kleding is gemaakt voor het leven.

Acide verkooppunt 

Acide Alkmaar

Acide is te koop in onze winkel is Alkmaar aan de Ritsevoort 21. In de RIVS Store in Alkmaar werken vakkundige verkoopstylistes die je een complete make-over kunnen geven. Onze stylistes geven eerlijk en deskundig advies en willen graag hun kennis met jullie delen. 

Acide online webshop

Daarnaast is Acide ook online te koop op de webshop. Met de webshop verhoogt RIVS de service voor de drukbezette vrouw. Een groot deel van de  collectie vind je terug in de online shop. De webshop is ook een inspiratiebron hoe je het beste items kunt combineren. Focus ligt op de producten, maar altijd met aandacht voor fotografie en details. De webshop heeft alle gemakken van een goede online shop: snelle bezorgservice, veilig betalingssysteem, goede klantenservice en een vriendelijk retour- en omruilbeleid.