Kyra & Ko online shoppen

Kyra & Ko is een stijlvol, eigenzinnig en uniek merk dat bekend staat om haar kleurrijke print en tijdloze dessins. Bij RIVS vindt u zowel online als in de RIVS winkels in Alkmaar en Haarlem een uitgebreid assortiment Kyra & Ko.

Kyra & Ko is een Nederlands merk dat wordt ontworpen door Kyra Marcopoulos en Lidwien van der Klei. Zij ontwerpen vrouwelijke dameskleding van hoogwaardige kwaliteit, met een goede afwerking en een uitstekende pasvorm. Elk ontwerp is afgestemd op de unieke vormen van het vrouwelijk lichaam en benadrukt alleen die punten waarop u de aandacht wilt vestigen.

Bij RIVS heeft u een ruime keuze Kyra & Ko met elk seizoen de echte musthaves uit de collectie. Classy jurken, luxe blazers, vrouwelijke rokken, romantische vesten met (grof)gebreid patroon en natuurlijk de tijdloze tops. U kunt de kleding uit de collectie eindeloos met elkaar combineren door de perfect uitgebalanceerde kleuren en prints.

In RIVS Alkmaar en Haarlem helpen onze ervaren verkoopstylistes u graag bij het maken van uw keuze uit de Kyra & Ko collectie. Online in onze webwinkel kunt u heerlijk Kyra & Ko online shoppen en besluiten welk(e) artikel(en) u thuis wilt laten bezorgen.

 Shop online Kyra & Ko