Wat is travel kleding eigenlijk?

Travel kleding is, zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, de perfecte kleding om mee te nemen op reis. De kleding wordt gemaakt van een hoogwaardige jersey stof.

Wat maakt deze travel jersey zo bijzonder?

  • De stof is ontzettend zacht en draagt daardoor heerlijk comfortabel.
  • De stof is ontzettend dun. Dit heeft een paar grote voordelen. Ten eerste is het daardoor ook licht in gewicht en ten tweede neemt het weinig ruimte van je koffer in beslag. Kan je of lekker veel meenemen, of heb je extra ruimte voor andere spullen.
  • Je kleding is kreuk-proof. Ideaal! De extra ruimte in je koffer hoef je dus niet op te vullen met een strijkbout ;).
  • Je kleding droogt lekker snel. Ook dit heeft te maken met de ontzettend dunne stof. Dus snel wassen, uurtje drogen en je travel kleding is weer als nieuw!

Eindeloze opties

Wie dacht dat travel kwaliteit kleding alleen maar casual is heeft het helemaal mis. Ook voor bijvoorbeeld een zakenreis is de kleding perfect. De collectie is namelijk zeer gevarieerd. Op deze pagina vind je niet alleen shirts en rokken, maar ook blazers, pantalons en elegante jurken!

Zenggi TRVL DRSS

Met de Zenggi TRVL DRSS collectie heb je de ideale outfit voor op reis. De travel collectie van Zenggi is gemaakt van een super dunne en kreukvrije stof waardoor je niet alleen veel spullen in je koffer mee kan nemen. Je kleding komt er ook nog eens kreukvrij uit! Met de TRVL DRSS collectie heb je de ideale, stijlvolle outfit voor op reis!

Woman By Earn

Woman by Earn is een Nederlands dames kledingmerk, ontworpen door Erna Mostert. Woman by Earn kleding is tijdloos, eigenzinnig en sophisticated. Elk seizoen presenteren wij de prachtigste (basis)items uit de collectie, gemaakt van natuurlijke materialen. Kenmerkend zijn de vrouwelijke modellen met een comfortabele uitstraling. De collectie is verkrijgbaar in zowel onze webshop als in de RIVS Store in Alkmaar. Zodra je eenmaal een Woman hebt, wil je nooit meer anders!