Blouses en tunieken

Bij RIVS hebben we een ruim assortiment aan blouses en tunieken, in grote maten en kleine maten. Voor dames is een blouse of tuniek een item die niet in de garderobe kan ontbreken. Een mooie blouse of tuniek is een veelzijdig item voor iedere dag. Kies voor een mooi getailleerd item of juist voor een oversized model. Combineer het met prachtige sieraden voor de perfecte look.

Blouses

Een blouse is een item dat bij elke outfit gecombineerd kan worden. Met een blouse zie je er altijd goed gestyled uit. Het materiaal en de pasvorm van de blouse is erg belangrijk. Bij RIVS hebben we blouses van de mooiste materialen, zoals katoen, zijde of polyester. Met de juiste pasvorm kan een blouse echt naar het lichaam vormen. Een getailleerd model slankt vaak af, terwijl een oversized model juist een edgy look geeft. Een blouse is ook perfect voor een zakelijke outfit. Combineer de blouse met de juiste accessoires om de outfit helemaal af te maken.

Tuniek

Een tuniek wordt vaak gezien als een lange blouse of een kort jurkje. De tuniek is door de jaren heen vaak een trend geweest. Een tuniek is een veelzijdig kledingstuk, omdat het zowel met een broek, jeans, maillot of legging gedragen kan worden. Een tuniekjurk is een luchtig en loszittend item en zit hierdoor erg comfortabel. Een tuniek is in vele soorten terug te vinden. Zowel met korte- als lange mouwen, kleine- en grote maten en in alle kleuren, zoals wit, rood en zwart. Een tuniekblouse is het perfecte item voor een dagje strand en wordt veel gedragen op Ibiza. In de Ibiza style kan een tuniek zeker niet ontbreken


Ook interessant:

Jurken / Notes du Nord / Robert Friedman