Blazers en jassen

Blazers en jasjes zijn items die niet kunnen ontbreken in een dames garderobe. Een blazer of jasje is de extra toevoeging die een outfit nodig heeft. Je kan er eindeloos mee combineren en is geschikt voor elk seizoen. Zowel in de winter als de zomer is een blazer of jas een perfecte toevoeging.

Blazers dames

Ga je voor een zakelijke blazer, oversized of met print? Een blazer is geschikt voor elke gelegenheid. In het business leven wordt er vaak gekozen voor een zakelijke blazer. Een blazer met een slim fit model, gemaakt van de mooiste materialen. Een blazer van een zijdemix of wolmix. De blazer maakt de saaie business outfit chique en elegant.

In de zomer is een blazer van linnen of travelstof perfect. Een blazer van travelstof is kreukvrij, superdun, het droogt snel op en je kan er eindeloos mee combineren. Bij RIVS hebben we blazers met travelstof van de merken Woman By Earn en Zenggi. Ook linnen is een zachte stof die heerlijk is voor een blazer. Linnen is vocht absorberend en erg duurzaam. Wij hebben prachtige linnen blazers van Kiltie en Comma in ons assortiment.

Jassen dames   

Een klassieke mantel, een leren jas voor de zomer of een dikke parka. Van prachtig lamsleer tot een fake fur jas en van een trenchcoat tot een spijkerjack. Een mooie jas is een perfecte toevoeging aan een outfit. Een jas gemaakt van de meest prachtige materialen leer, wol of polyester. Bij RIVS in het assortiment vind je jassen van de merken Baum und Pferdgarten, DKNY, Notes Du Nord, STAND, Ted Baker en Woolrich.