Dames jassen

Bij RIVS vind je online in onze webshop en in de Store in Alkmaar een uitgebreid winter- en zomerjassen assortiment. Elk seizoen selecteren wij de mooiste modellen mantels en jacks van merken zoals Woolrich, TWINSET, Bazar DeluxeTed Baker en meer.

Prachtige parka modellen, lange mantels, mooie leren jassen en exclusieve. Wij zijn fan van de unieke collectie Woolrich damesjassen. Deze tijdloos, van een hoogwaardige kwaliteit met een goede pasvorm en hebben een luxueuze uitstraling. Maak de jas af met een heerlijke sjaal.

Damesjassen verkooppunt

Bij RIVS vind je een uitgebreid assortiment exclusieve damesjassen, zowel online in onze webshop als in onze Store in Alkmaar. Wij adviseren je graag in het vinden van het perfecte model jack of mantel, in de kleur die bij je past, voor elk seizoen, zodat je modieus voor de dag komt.

Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden een jas te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Score jouw favoriete jas.