Haarlem winkelen

Contact RIVS Haarlem?

RIVS Haarlem
Zijlstraat 57
2011 TK Haarlem
T 023 - 531 4550
E haarlem@rivs.nl

Openingstijden:
Ma: Gesloten
Di t/m vrij: 10.00-18.00 uur
Za: 10.00-17.00 uur 

Haarlem is één van de leukste winkelsteden in Nederland. Niet alleen is de stad meerdere malen uitgeroepen tot leukste winkelstad van Nederland, het biedt ook een scala aan exclusieve en eigenzinnige winkels die u nergens anders vindt.

Eén van deze parels is uiteraard ons eigen RIVS Haarlem. Gevestigd aan de Zijlstraat 57 (tegenover het Douwe Egberts café en Anne&Max), bevindt de RIVS winkel zich in één van de leukste straten van Haarlem. Vlakbij de Grote Markt met vele gezellige cafés en restaurants en niet te vergeten de grote hoeveelheid interessante musea is RIVS Haarlem zeker het bezoeken waard tijdes uw dagje uit.

Bij RIVS Haarlem vindt u een exclusief assortiment aan toonaangevende dameskleding. Elk seizoen selecteert eigenaresse Iris van Stipriaan de mooiste kleding en accessoires uit de wereldsteden om u een unieke en perfect op elkaar afgestemde collectie te bieden. Enkele merken die wij verkopen zijn Kyra & Ko, Twin-Set, Comma, Woman by Earn, Strenesse, 0039 Italy, Joseph, Adriano Goldschmied, NYDJ, Panara en meer.  

Naast ons exclusieve merken assortiment kunt u bij RIVS Haarlem terecht voor persoonlijk kleding- en styling advies. Onze verkoopstylistes helpen u graag bij het maken van een kledingkeuze, of dit nu voor een feestelijke gelegenheid, een belangrijke businessmeeting of voor een lekker dagje shoppen in Haarlem is.

We zien u graag in RIVS Haarlem! Bekijk hier de nieuwe collectie.

Haarlem winkelen