Private Shopping | Update your wardrobe!

Maak je private shop afspraak! We geven je graag online persoonlijk advies, stellen we een box op maat voor je samen of komt één van onze stylistes bij je langs. Of maak online een afspraak voor Private Shopping! Voor max 2 personen. De hele winkel voor jezelf en passen op je gemak.

  1. RIVS virtual shopping

Je maakt een FaceTime of belafspraak met één van onze stylistes. Tijdens de afspraak gaan we samen de winkel / webshop door en voorzien jou van persoonlijk advies, inspiratie en tips passend bij jouw lichaam, stijl en persoonlijkheid.

Neem contact met ons op om jouw virtual shopping moment in te plannen. Geef bij het maken van een afspraak eventueel je wensen aan of markeer je favoriete items met een hartje op de website (log in of maak een account aan) zodat wij ons kunnen voorbereiden op de afspraak en jou optimaal kunnen helpen. 

  1. RIVS box op maat

Wil je worden verrast? Wij kunnen een box op maat voor je samenstellen op basis van jouw lichaam, stijl en persoonlijkheid. Wij sturen dit naar je op of brengen het bij je langs en sturen je hierbij een video met uitleg, tips en stijladvies. Je kunt dit thuis passen en de items die niet goed zijn stuur je weer retour. De betaling regelen we achteraf.

Neem contact met ons op om jouw RIVS box op maat aan te vragen. Geef eventueel je wensen aan of markeer je favoriete items met een hartje op de website (log in of maak een account aan) zodat deze aan je verlanglijstje worden toegevoegd en wij jouw box op maat nog beter kunnen personaliseren.

  1. RIVS aan huis

Je maakt een afspraak met één van onze stylistes en we komen naar je toe! We nemen een selectie van onze collectie voor je mee zodat je 1 op 1 advies aan huis krijgt. Uiteraard houden we hierbij 1,5 meter afstand. Je kunt gelijk passen en we helpen je met het stijlen van de items met je huidige garderobe.

Neem contact met ons op om jouw 1 op 1 aan huis in te plannen. Geef eventueel je wensen aan of markeer je favoriete items met een hartje op de website (log in of maak een account aan) zodat deze aan je verlanglijstje worden toegevoegd en wij de items die we voor je meenemen nog beter kunnen personaliseren.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? 

Telefoon: 072-721 0960
WhatsApp: 06-13069593
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter