Travel Jersey

De zomer is weer in het vizier en dat betekent dat we weer massaal de wijde wereld in trekken. Bij het reizen komt er echter een welbekend dilemma kijken; namelijk wat zijn de perfecte outfits voor op reis? 

Door de beperkte ruimte in je koffer moet je keuzes maken, terwijl je het liefst natuurlijk je gehele garderobe mee wilt nemen.

De oplossing is simpel; maak kennis met de prachtige travel kleding!

Wij hebben prachtige travel kleding van Zenggi TRVL DRSS, Woman by Earn en onze eigen RIVS Basics!

Maar wat is er zo handig aan deze prachtige kleding?

 

Het is kreukvrij

Wat zo goed is aan de Travel collectie is dat de kleding nagenoeg niet kreukt! De kledingstukken zijn gemaakt van een speciale travel jersey. Deze manier van weven maakt de kleding zeer elastisch en erg vormvast. Wanneer je je outfit uit de veel te kleine reistas wordt gehaald, deze nog in perfecte conditie is. Ideaal!

 

De kleding is heerlijk dun

Naast dat de kledingstukken nagenoeg niet kreuken zijn ze ook super dun. Dit geeft een hoop voordelen wanneer je op reis bent. 

Een dunne stof betekent dat het weinig ruimte in beslag neemt en dat je dus extra veel outfits mee op reis kan nemen. Probleem opgelost!

 

Het droogt heel snel

Doordat de kledingstukken lekker dun zijn droogt het snel. Dit is ideaal voor op reis. 

Nederlanders reizen vaak naar warme landen. Dit betekent; snel wassen, uurtje drogen en je outfit is weer als nieuw. Ideaal als je op doorreis bent of als je niet al te veel kleding mee hebt.

Doordat de kleding snel opdroogt maken bacteriën weinig kans. Extra hygiënisch dus. 

 

Eindeloos te combineren

De Travel jersey collectie is zo ontworpen dat deze prima met elkaar te combineren is. Zo kun je ervoor kiezen om een pantalon te combineren met blazer, witte blouse en nette pumps voor een business look. Maar je kunt de pantalon ook combineren met een leuk shirt, stoere sneakers en een mooie tas voor een casual look. 

Of combineer de pantalon met sexy pumps, nette blouse en oorbellen en je bent helemaal klaar voor een feestje! Op deze manier begint het erop te lijken dat je ruimte in je tas gaat overhouden tijdens jouw reis.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter