The perfect jeans

De perfecte jeans vinden die goed bij jouw lichaamsvorm past kan erg lastig zijn. Wij hebben daarom een aantal tips voor jullie waar je rekening mee kan houden bij het uitzoeken van de perfecte jeans. Hierbij wordt er vooral gekeken naar jouw lichaamsbouw zodat de juiste punten worden geaccentueerd. 

Zandloper Figuur

De kenmerken van een zandloper figuur is een volle buste, ronde heupen en een smallere taille. Een bootcut of een flare jeans is dan ook het ideale model voor een zandloper. Dit accentueert je figuur en geeft je steun in de juiste plekken. 

Vermijd: Jeans die gebleekt zijn in het dijgebied en grote achterzakken

Peer Figuur

Met een peer figuur is het belangrijk om een jeans te hebben die de smalle taille accentueert, maar wel comfortabel om de benen zit. Boyfriend of momjeans zijn daarom de ideale stijlen voor een peer figuur.

Vermijd: Jeans met een super lichte wassing en lage tailles.

Appel Figuur

Met een appel figuur moet je een jeans vinden die je rondingen omarmt en de benen verlengt. Een jeans met een rechte pijp en mid taille zal zorgen voor comfort en balans.

Vermijd: Cropped stijlen en jeans met hele hoge taille

Atletisch Figuur

Met een atletische bouw wil je eigenlijk iets meer vorm geven aan je lichaam en een balans tussen schouders en heupen creëren. Jeans met een lagere taille zijn ideaal voor een atletisch figuur

Vermijd: Hoge modellen en rechte pijpen die je figuur platter maken.

Lang

Als je lang bent, kan het soms moeilijk zijn om een jeans te vinden die lang genoeg is. Daarom zijn voor jou de "long" stijlen ideaal. Omdat je lang bent, kun je meer stijlen dragen dan de meeste, maar je ziet er het beste uit in jeans met een middelhoge en lage taille.

Vermijd: Cropped stijlen en boyfriend jeans

 

Petit

Als je petit bent is een spijkerbroek met rechte pijpen die nauw aansluit het beste. Lossere stijlen kunnen ervoor zorgen dat je je vorm verliest. Donkere wassingen zullen je figuur het beste flatteren en het uiterlijk van langere benen geven.

Vermijd: Hele wijde pasvormen

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter