NIEUW RIVS Lounge! Loungewear met gratis Chakrastenen

“Reload your positive energy”

RIVS heeft een nieuw lifestylemerk ontworpen; RIVS Lounge.
Op 1 februari zijn we live gegaan met de mooie loungewear collectie. Je kunt alle items op de webshop bekijken of kom gezellig langs in onze winkel.

About the brand


RIVS Lounge is ontworpen vanuit liefde en plezier. De loungewear is geïnspireerd op bewustwording, spiritualiteit en om een positieve mindset te creëren bij vrouwen. RIVS Lounge is een lifestyle merk waarbij je bij iedere top, sweater of broek een Chakrasteen cadeau krijgt. De kleding van RIVS Lounge valt heel soepel, daardoor voel je je prettig en kun je je vrij bewegen. Deze collectie is dus zeer geschikt voor het beoefenen van yoga, pilates, meditatie of om thuis in te werken of lekker in te relaxen. Met de comfortable lounge kleding van RIVS Lounge is het onze intentie om een bijdrage te mogen leveren aan jouw rustmoment.

Chakrastones and more

Ieder kledingstuk van RIVS Lounge draagt de naam van een godin die aansluit bij een van de 7 Chakra's. Deze mooie steentjes kun je als hangertje om je nek dragen, in je tas bewaren of een mooie plek in je huis geven. Laad jezelf op met deze positieve energieën en ontdek hier wat jouw Chakrasteen betekent.

RIVS Lounge op Instagram

Volg jij ons al op Instagram? Blijf op de hoogte van de collectie en alle tips en nieuwtjes.

Volg hier RIVS Lounge op Instagram @rivslounge.nl

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter