Nieuw bij RIVS: Castañer

Laat het warme weer maar komen! Dit mooie schoenenmerk is terug van weggeweest: Castañer. Dit Spaanse schoenenmerk staat bekend om haar gevlochten zolen van jute. We hebben dan ook de leukste espadrilles en sandalen ingekocht voor onze lente- en zomercollectie. Aankomend seizoen keert de sleehak weer terug in het modebeeld and we are here for it.

SHOP DE COLLECTIE VAN CASTAÑER

 

 

About Castañer

Hoewel de eerste werkplaats van Castañer opende in 1927, was de echte doorbraak van dit Spaanse schoenenmerk pas drieëndertig jaar later. In 1970 heeft Castañer in samenwerking met modeontwerper Yves Saint Laurent de allereerste espadrille met sleehak ontworpen - een iconisch moment voor de mode industrie. Inmiddels is Castañer uitgegroeid tot een populair schoenenmerk dat wordt verkocht in meer dan 50 landen, waarbij de essentie van het merk nog steeds hetzelfde is als in 1927: traditie, vakmanschap en materialen.

How to wear

De espadrilles staan eigenlijk prachtig bij alles: een spijkerbroek, onder je favoriete zomerjurk of een lange rok.Het enige wat je hoeft te doen, is de kleur van je espadrille matchen met je outfit. Ga je voor een chique, of casual look? Met de espadrille kan je alle kanten op!

ONTDEK DE NIEUWE COLLECTIE BIJ RIVS

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter