Dolce & Gabbana Panettone

Dolce & Gabbana Panettone

Ze zijn er weer! De heerlijke Panettone van Dolce & Gabbana. Perfect voor de feestdagen om als cadeau te doen of om jezelf lekker te verwennen.

Normaal kun je Dolce & Gabbana dragen maar nu kun je het ook proeven in een heerlijke delicatesse. Het Italiaanse designerhuis werkt samen met Fiasconaro om de heerlijkste luxebrood/cake te maken voor de feestdagen. De samenwerking tussen de twee heeft geleid tot een uniek recept van Italiaanse passie, kennis en liefde.

Ontdek hier de verschillende varianten van de Panettone: De Mini, Pistache, Hazelnoot en Amandel.

 

Panettone Mini                                                                                              

De schattige mini Panettone van 100 gram is verkrijgbaar in 5 kleuren: Geel, oranje, rood, donkerblauw of lichtblauw. De mini boxen hebben een smaaksensatie van sinaasappel, mandarijn en limoen die een feestje in je mond zijn en worden geleverd in een kleine Dolce & Gabbana tas. 

Dolce & Gabbana Panettone Mini 100gr | SHOP HIER 

 

Panettone Pistache                                                         

Deze Panettone is 600 gram is verkrijgbaar in een groene of rode blik. Het luxebrood heeft een pistache smaak en komt met een heerlijke pistache crème en luxe gouden mes om het brood/cake mee te besmeren.

Dolce & Gabbana Panettone 600gr Rood | SHOP HIER 

Dolce & Gabbana Panettone 600gr Donkergroen | SHOP HIER 

 

Panettone Hazelnoot

 

Dit luxebrood is 800 gram en komt in een prachtige roze blik. De Panettone heeft een heerlijke hazelnoot smaak die nog lekkerder wordt door de hazelnoot pasta (luxe variant Nutella) die bij het luxebrood inbegrepen is. Ook zit er een gouden mes bij de Panettone om het brood mee te bersmeren en snijden.

Dolce & Gabbana Panettone 800gr Roze | SHOP HIER 

 

Panettone Amandel

 

Deze Panettone van 1kg is de grootste box en zorgt voor de ultieme ervaring. Het luxebrood heeft een amandel smaakt en is verkrijgbaar in een lichtblauwe of rode blik. Ook deze Panettone wordt verkocht met een prachtige cadeautas van Dolce & Gabbana.

Dolce & Gabbana Panettone 1kg Lichtblauw | SHOP HIER 

Dolce & Gabbana Panettone 1kg Rood | SHOP HIER 

De Panettone is niet alleen een groot feest voor je smaakpupillen maar ook zeker voor de ogen door de prachtige en unieke verpakking. Alle Dolce & Gabbana Panettone zijn verkrijgbaar in een iconisch blik en worden verpakt in een luxe rode cadeautas. Door de verschillende maten en smaken is er voor iedereen wel 1 passende!

 

 

 

 

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter