Gift Guide For Designer Books

Designer Books 

 

De mooie designerboeken in onze shop zijn perfect voor de echte designerliefhebbers. De boeken van o.a. Dior en Chanel vertellen de verhalen achter de bekende modemerken en oprichters. Ze zijn niet alleen super leuk om te lezen maar ook nog is prachtig ter decoratie en om cadeau te doen!

Designer Boeken | SHOP HIER

 

Coco Chanel luxury edition

Het boek ‘Coco Chanel, de wereld van een fashion icon’ is een geïllustreerde biografie over het leven van Coco Chanel. Het boek is geschreven en geïllustreerd door de internationaal bekende Megan Hess. Het boek vertelt over Coco’s verbazingwekkende leven waarin ze het iconische modelimperium opbouwde en een enorme erfenis achterliet. 

Coco Chanel luxury edition | SHOP HIER 

 

Little Book of Dior 

Little Book of Dior is het prachtig geïllustreerde verhaal over 70 jaar mode. Het boek illustreert het verhaal over de opkomst van Dior in de Parijse modewereld, hoe het leven van Christian was en hoe het merk doorging na het overlijden van hem. De auteur van het boek: Karen Homer heeft o.a. geschreven voor Vogue en The Times. 

Little Book Of Dior | SHOP HIER

 

Little Book of Chanel

The Little Book of Chanel is een prachtig geïllustreerd en compact boekje over Coco Chanel. Het boek over een van de meest invloedrijke couturiers uit de geschiedenis: Coco Chanel beschrijft het leven en het nalatenschap van haar. Het compacte boekje is is geïllustreerd door Emma Baxter-Wright.  

Little Book Of Chanel | SHOP HIER

 

Little book of Gucci

Dit boek gaat over één van de meest oudste designer merken: Gucci. Het boek is een prachtig geïllustreerde uitgave over het Italiaanse modehuis en zijn bekende items. Karen Homer schrijft het verhaal van dit historische en bloeiende modehuis. 

Little Book Of Gucci | SHOP HIER

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter