Chakra Stones

"Reload your positive energy"

NEW! Lifestyle merk RIVS Lounge

Op 1 februari 2022 hebben we ons nieuwe merk RIVS Lounge gelanceerd.

Bekijk hier het exclusieve interview met de CEO van RIVS Lounge: Iris van Stipriaan


RIVS Lounge is een lifestyle merk met een loungewear collectie die staat voor liefde, comfort en ontspanning. De loungewear is geïnspireerd op bewustwording en spiritualiteit en om een positieve mindset te creëren bij vrouwen. Ieder kledingstuk draagt de naam van een Godin, die aansluit bij een van de zeven chakra’s. Bij iedere top, broek of sweater ontvang je een Chakrasteen cadeau. Verderop in deze blog lees je meer over de betekenis van de godinnen en de Chakra's.

De kleding van RIVS Lounge is heerlijk zacht en valt heel soepel waardoor je je prettig en vrij kunt bewegen. De collectie is zeer geschikt voor het beoefenen van yoga, pilates, meditatie of om thuis lekker in te relaxen.  Met deze comfortable loungekleding willen we een bijdrage leveren aan jouw rustmoment.

Shop hier RIVS Lounge

Ben jij al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Meld je aan via Rivs.nl of stuur een mail naar [email protected] Vergeet ons niet te volgen op Instagram: @rivslounge voor alle nieuwtjes, tips en evenementen.

De RIVS Lounge Collectie

Wat is een Chakra?
Chakra betekent letterlijk 'wiel' en staat voor het menselijke energiesysteem van ons lichaam. Het vormt de sleutel tot lichamelijke gezondheid en emotionele stabiliteit en stimuleert onze levenskracht. Ons lichaam kent 7 Chakra's; van het wortelchakra onderaan de ruggengraat tot aan het kruinchakra op de kruin.

Gratis Chakrasteentje 
Bij iedere top, broek of sweater ontvang je een gratis Chakrasteentje die je als hangertje om je nek kunt dragen, in je tas kunt bewaren of een mooie plek in je huis kan geven. Laad jezelf op met deze positieve energie en ontdek wat jouw Chakrasteen betekent.

" Een gevoel van vrijheid en plezier "

Godinnen-namen
Ieder kledingstuk van de RIVS Lounge collectie draagt de naam van een Godin die aansluit bij een van de zeven chakra’s.  Bij RIVS Lounge geloven wij dat vrouwen elkaar kunnen inspireren en motiveren. Dat we met elkaar, maar ook individueel, een gevoel van vrijheid en plezier kunnen realiseren door goed naar ons eigen gevoel te luisteren.

Onze intentie is om een positieve bewustwording te creëren bij vrouwen en om de energie weer lekker te laten stromen. Dus laten we de godinnen die wij in ons dragen wakker schudden voor meer vrijheid en plezier! 

De betekenis van de RIVS Lounge collectie

RIVS Lounge Shirt Sleeveless Aphrodite

RIVS Lounge Shirt Sleeveless Aphrodite

- Godin: Aphrodite
- Kruinchakra
- Chakrasteen: Amethist

Het RIVS Lounge Shirt Sleeveless Aphrodite is vernoemd naar de godin Aphrodite. Dit is de transformerende godin en staat voor liefde en schoonheid. Bij dit RIVS Lounge item krijg je de Chakrasteen Amethist cadeau. De Amethist staat voor vrede, harmonie, vertrouwen, spiritualiteit en wijsheid. De Amethist kan je helpen bij zelfliefde, zorgt voor ontspanning en werkt goed tegen stress en nervositeit. RIVS Lounge Shirt Longsleeve Persephone

RIVS Lounge Shirt Longsleeve Persesphone

- Godin: Persephone
- Voorhoofdchakra
- Chakrasteen: Lapis Lazuli

De RIVS Lounge Shirt Longsleeve Persephone is vernoemd naar godin Persephone. Deze godin wordt de 'lente-godin' genoemd. Ze staat voor speelsheid. Ze is intuïtief en neemt het leven zoals het komt. Ze is fris, jong en vlucht graag in haar fantasie. Bij dit RIVS Lounge item krijg je de Chakrasteen Lapis Lazuli cadeau. Deze steen kan helpen je gedachtestroom te vernieuwen zodat je een situatie vanuit een ander perspectief kunt bekijken. Het zal je stimuleren om oplossingsgericht te denken. Het helpt je geest te kalmeren, zodat je de juiste beslissing kunt nemen. De RIVS Lounge Turtleneck Sweater Athene

RIVS Lounge Turtleneck Sweater Athene
- Godin: Athene

- Keelchakra
- Chakrasteen Sodaliet

De RIVS Lounge Turtleneck Sweater Athene is vernoemd naar godin Athene. Deze godin staat voor wijsheid, ambitie, doelgerichtheid en zelfstandigheid. Het is de bemiddelaar tussen voelen en denken en brengt de emotie en geest in balans. Bij dit RIVS Lounge item krijg je de Chakrasteen Sodaliet cadeau. De sodaliet is verbonden met het keelchakra. Deze steen staat voor communicatie. Als het keelchakra in balans is, helpt het je om de waarheid te spreken. De steen helpt je ontspannen en zorgt voor zuivering. 

RIVS Lounge Polo Long Shirt Hera

RIVS Lounge Polo Long Shirt Hera
- Godin: Hera

- Hartchakra
- Chakrasteen Rozenkwarts

Het RIVS Lounge Polo Long Shirt Hera is vernoemd naar de godin Hera. Deze godin staat voor het huwelijk, trouw en onvoorwaardelijke liefde. Bij dit RIVS Lounge item krijg je de Chakrasteen Rozenkwarts cadeau. De rozenkwarts is verbonden met het hartchakra. Dit is de steen van de liefde. De steen brengt geluk en rust en helpt stress te verminderen. 

RIVS Lounge Hoody Artemis

RIVS Lounge Hoody Artemis

- Godin: Artemis 
- Zonnevlechtchakra
- Chakrasteen Groene Aventurijn

De RIVS Lounge Hoody Artemis is vernoemd naar godin Artemis. Artemis is de Godin van de maan en jacht. Deze godin staat voor wilskracht, waarbij je jezelf en anderen kunt helpen. Bij dit RIVS Lounge item krijg je de Chakrasteen Groene Aventurijn cadeau. De aventurijn is verbonden met het zonnevlechtchakra. Deze steen gaat angst en rusteloosheid tegen en lost negatieve emoties op voor welzijn en rust. RIVS Lounge Easy Jogger Demeter

RIVS Lounge Easy Jogger Demeter
- Godin: Demeter
- Heiligbeenchakra
- Chakrasteen: Citrien

De RIVS Lounge Easy Jogger Demeter is vernoemd naar godin Demeter. Deze godin staat voor overvloed, moederinstinct en zorgzaamheid. Bij dit RIVS Lounge item krijg je de Chakrasteen Citrien cadeau. De Citrien is verbonden met het heiligbeen-chakra. Deze steen trekt geluk, welvaart, succes en rijkdom aan. Het stimuleert ook de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt en darmen en helpt tegen vermoeidheid. RIVS Lounge High Waist Bootcut Hestia

RIVS Lounge High Waist Bootcut Hestia
- Godin: Hestia

- Wortelchakra
- Chakrasteen: Rode jaspis

De RIVS Lounge High Waist Bootcut Hestia is vernoemd naar godin Hestia. Deze godin staat voor zelfstandigheid. Zij brengt rust, ze geniet en leeft in het nu. Bij dit RIVS Lounge item krijg je de Chakrasteen Rode jaspis cadeau. De rode jaspis is verbonden met het wortelchakra. Deze steen helpt je om te aarden en brengt geluk en stabiliteit. De rode jaspis heeft een reinigende en beschermende energie. Extra Chakrasteen: Bergkristal

De Bergkristal past bij alle RIVS Lounge items en beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf. De bergkristal verhoogt de concentratie, reinigt en balanceert de Chakra’s. Het helpt helder denken, maakt je energiek, wilskrachtig en doelgericht. Daarnaast versterkt het je zelf genezend vermogen. De Bergkristal dient ook ter vervanging voor de Sodaliet of Citrien steen.


Shop hier jouw RIVS Lounge items of kom gezellig langs in onze winkel!

 

Reacties
Super tof!
Monique Trijsburg - 15 Jan 2022 - 00:07
Laat een reactie achter