Camel Coat

De camel coat is een klassieker onder de dames jassen. De camel jas is al jaren hot en lijkt maar niet uit de mode te raken. Het is de perfecte jas voor tussen de seizoenen door. Wel is deze bruine winterjas minder makkelijk te combineren dan een zwarte of grijze jas. Combineer de jas deze herfst met een mooie sjaal om de herfst look af te maken.

Wij hebben een prachtige camel jas in de collectie van Les Coyotes De Paris. De jas van Les Coyotes De Paris is een lang model met een dubbele rij knopen. De jas is gemaakt van 80% wol en 20% polyester. Hierdoor houdt de jas je lekker warm!


RIVS camel coat

RIVS camel coat dames

RIVS camel mantel

Dames mantel camel

RIVS dames mantel


Ben je nieuwsgierig geworden naar de camel coat van Les Coyotes De Paris? Kom snel langs in onze RIVS Store om de items te passen! Als je geen tijd hebt om langs te komen in de winkel kunnen wij het eventueel ook opsturen. Geef aan ons door in welk item je interesse hebt en in welke maat. Wij zorgen ervoor het item na de betaling zo snel mogelijk wordt opgestuurd. 

Mailen kan naar [email protected] of what's app ons op dit nummer 06 1306 95 93

Reacties
Hi Sandy,

Bedankt voor uw reactie! Een camel mantel is prachtig om te hebben. Helaas is deze jas bij ons ook al uitverkocht. Wij zijn wel bezig met een nabestelling (de jassen worden nog geproduceerd) van een Mantel in camel kleur van het merk Closed! Deze hebben wij op dit moment in het zwart in onze winkel op de Ritsevoort 21 in Alkmaar. Woont u in de buurt? Kunnen wij uw telefoonnummer en voorkeur voor de maat noteren? Dan bellen wij u als de jas in camel binnen is gekomen! We horen het graag.

Liefs het RIVS team
RIVS Chicks - 28 Oct 2021 - 14:43
Hoi! Ik zoek al een tijdje een camel coat zoals deze, op deze lengte en met veel wol. Wat vragen jullie voor de jas en klopt het dat er 2 kleuren zijn? Op de ene foto lijkt het een warmere camel tint te zijn dan de andere foto.. en dan had ik nog een vraag over de schoudervulling. Ik hou van de vette schoudervulling, (het liefst hoekig, niet rond) maar op de foto kan ik dat niet goed zien (sjaal).
Ik zie graag jullie reactie tegemoet,

groet,

Sandy
Sandy Altman - 26 Oct 2021 - 12:25
Laat een reactie achter