Beauty Shop

Our beauty essentials

 

Me-time is super belangrijk, verwen jezelf daarom met onze luxe beauty producten en zorg ervoor dat jij en je huid weer helemaal gaan stralen!

Bekijk  HIER  alle beauty producten

 

Massagerollers van kristallen 

 

Met onze massagerollers voor het gezicht kunt u de huid heerlijk masseren. De massage zal zorgen voor een verbeterde bloedcirculatie en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen via de huid. Heerlijk om dus te gebruiken tijdens u me-time! De massagerollers zijn in 3 varianten verkrijgbaar: bergkristal, rozenkwarts en tijgeroog.

Massage roller gezicht tijgeroog | SHOP HIER 

Massage roller gezicht bergkristal | SHOP HIER 

Massage roller gezicht rozenkwarts | SHOP HIER 

 

Gua Sha massage steen

 

De Gua Sha massage steen is afkomstig van een oude Chinese healingstechniek die ervoor zorgt dat de gezondheid van u huid verbeterd. De steen kunt u naast het gezicht ook voor het lichaam gebruiken. De steen zorgt voor een betere doorbloeding en laat je chi weer helemaal stromen. Perfect dus om de conditie van de huid te verbeteren. De Gua Sha massagesteen is verkrijgbaar in vier varianten: bergkristal, rozenkwarts, tijgeroog en aventurijn.

 

Gua Sha massagesteen tijgeroog | SHOP HIER 

Gua Sha massagesteen bergkristal | SHOP HIER  

Gua Sha massagesteen rozenkwarts | SHOP HIER  

Bekijk  HIER  alle massagestenen

 

TAN-LUXE

 

TAN-LUXE producten zorgen voor een natuurlijk gebruinde huid zonder dat je daarvoor een zonnebank nodig hebt. Kies voor de TAN-LUXE Butter voor het lichaam en de Sleep Oil voor het gezicht.

Nadat u de huid lekker heeft gemasseerd is het van belang om de huid lekker te voeden. Dit kan perfect met de producten van tan-luxe die ook nog is voor een mooie natuurlijke tan zorgen. THE BUTTER van TAN-LUXE kunt u perfect voor het hydrateren van het lichaam gebruiken.

TAN-LUXE THE BUTTER                          
De butter bevat onder andere vitamine E en geeft ook nog is een geleidelijke, natuurlijke bruine teint.  

TAN-LUXE SLEEP OIL is heerlijk voedend voor het gezicht en verbetert het huidherstelproces terwijl u een gezonde kleur ontwikkelt.

TAN-LUXE Sleep Oil Gradual | SHOP HIER 

TAN-LUXE The Butter Gradual | SHOP HIER 

 

Bo
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter