Baum Und Pferdgarten sustainability

De visie van Baum und Pferdgarten is om duurzaam te leveren, rekening houdend met zowel onze planeet als haar mensen. Ze willen harmonie creëren door zich te richten op betrouwbaarheid, eerlijkheid en trends die verder gaan dan het volgende seizoen. Ze geven inzicht in hun werkwijze om duurzaamheid te stimuleren in de modebranche. Door vertrouwen en openheid laten zij zien hoe ze een duurzaam evenwicht kunnen creëren tussen acties en de toekomst van onze planeet. Baum Und Pferdgarten gebruikt geen middelen waar de planeet door belast wordt.

HANGTAGS

Alle producten van Baum Und Pferdgarten worden geleverd met een speciale groene hangtag. De tags zijn gemarkeerd met een groen wereldbolpictogram. Dit garandeert dat ze minimaal voldoen aan de volgende kenmerken:

- Gemaakt van duurzaam materiaal met minimale impact

- Bevat minder, maar betere chemicaliën

- Geproduceerd met transparantie en onder hoge sociale normen

hangtags baum und pferdgarten

WIL JE ZELF OOK DUURZAAM OMGAAN MET KLEDING?

Baum Und Pferdgarten geeft tips om bewust om te gaan met kleding. Een van de meest efficiënte manieren om de planeet een stukje mooier te maken, is ander mensen inspireren om ook duurzaam te leven. Hieronder vind je tips hoe je voor elk Baum und Pferdgarten-kledingstuk moet zorgen, zodat het product lang meegaat. 

baum und pferdgarten sustainability

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter