Woman by Earn

 

'Less is more'

 

Woman by Earn is in 2011 gestart door Erna Mostert. Zij vindt het gevoel van eigenwaarde ontzettend belangrijk en het gaat er in haar kleding dan ook om hoe je zelf gekleed wilt gaan. Het is van belang dat je in deze kleding helemaal jezelf kunt zijn. De collectie bestaat veelal uit prachtige basiskleuren die geweldig te combineren zijn!

 

Woman by Earn 

 

Dit belang van eigenwaarde is dan ook terug te zien in de prachtige, tijdloze en eigenzinnige collecties van Erna. Elk seizoen presenteert zij prachtige (basis) items, gemaakt van natuurlijke materialen en veelal zonder wol. De kwaliteit van de stoffen is prachtig en dit resulteert in heerlijk zittende items. De terugkomende kleurcombinaties in de collecties van Woman by Earn zijn een mix tussen de Franse en Scandinavische stijl. De vrouwelijke items hebben een comfortabele “less is more” uitstraling.

 

Woman by Earn

 

Heeft u de behoefte aan een zakelijke outfit? De prachtige jurk Marcia is gemakkelijk te combineren met blazer Sylvia. Om de outfit compleet te maken kunt u denken aan een mooie pump en een opvallende ketting. Op een mooie zomerdag is de jurk natuurlijk ook te dragen zonder blazer.

 

Woman by Earn

 

Voor een casual outfit is top Cat uitstekend geschikt in combinatie met een jeans of pantalon Marli. Draag deze outfit bijvoorbeeld met een mooie shawl en een opvallende tas. Door het gebruik van de natuurlijke stoffen zit deze outfit heerlijk! De basis items van Woman by Earn zijn tijdloos en daardoor uitstekend om aan uw garderobe toe te voegen.

 

 

Sale

Woman by Earn Rok Hadewyg Army

Last item
 

De collectie van Woman by Earn is nu verkrijgbaar bij RIVS Alkmaar, de RIVS Store en natuurlijk in onze webshop.

We verwachten de aankomende weken nog meer items van Woman by Earn!

 

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten