TWINSET IS HERE


It's summer time


De nieuwe collectie van TWINSET is kleurrijk, speels en super vrouwelijk. Prachtige jurken, fijne shirts en kleurrijke pantalons - u kijkt uw ogen uit. Wij nemen u mee langs de highlights uit de collectie. De collectie is verkrijgbaar in RIVS Alkmaar, Haarlem en op de webshop.
TWINSET Nieuwe Collectie

Fris en clean - deze outfit is sterk door haar eenvoud. Een basis AG jeans met tijdloze peeptoe's onder een kleurrijke top. De top krijgt alle aandacht en komt extra goed uit door de rest van de outfit basic te houden. Als finishing touch een easy crossbody tas en uw look is compleet.

 

TWINSET Nieuwe Collectie

 Bring color to your life! Wat is er zomerser dan deze outfit? Mooi fuchsia roze, fel oranje en als als eye-catcher rode pumps.

TWINSET Nieuwe Collectie

 Deze witte TWINSET jurk is een feest om te dragen. Heerlijk voor naar het strand met flipflops, stoer voor een dagje naar de stad met sneakers of extra vrouwelijk met pumps.

TWINSET Nieuwe Collectie

Steel de show met deze prachtige jurk! Soepel vallend om het lichaam, openvallende mouwen en een prachtig lang model tot op de enkels. De stof van de jurk is licht transparant dus wij raden u aan om er een onderjurk bij te dragen.

 
U shopt de gehele TWINSET collectie hier.

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten