TRACKSUIT

Een look die u steeds vaker ziet is de tracksuit. Helemaal van nu en heerlijk comfortabel. Door de casual look van de track pants is uw eerste reactie wellicht dat deze alleen geschikt is voor relax avondjes op de bank, maar niks is minder waar.

Tracksuit Jogging Magazine

In combinatie met een luxe blouse, pumps en een clutch is uw casual chique outfit compleet. Stijlvol, elegant en vrouwelijk. Ook in combinatie met een oversized trui kunt u de track pants dragen. De oversized trui zorgt voor een stoere en comfy touch. Deze look kunt u zowel met pumps als sneakers dragen. Wilt u de sportieve kant van de track pants extra benadrukken? Draag de broek dan in combinatie met sneakers, een t-shirt en een leather jacket voor een stoere touch.

 

 Trend Inspiration

 

In de RIVS Store vindt u meerdere varianten van de track suit, zoals van Alpha, Jade Twelve en Baum und Pferdgarten. De kleurrijke Baum und Pferdgarten broeken zijn echte eye-catchers en extra leuk is dat wij van beide varianten ook een rok in de collectie hebben.

 

Jogging online shoppen 

 

Heeft u vragen over het combineren van de track suit? Kom dan gerust langs in een van onze winkels. De gehele collectie van Baum und Pferdgarten is nu verkrijgbaar in de RIVS Store en natuurlijk in onze webshop

 

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten