Nieuw in de RIVS Store: TAN-LUXE!

 

Kijkt u ook al uit naar een zongebruinde huid? Door het gebruik van Tan-Luxe hoeft hier geen zon meer aan te pas te komen! Zeker met dit koude weer is het erg fijn om een frisse zomerse gloed te hebben.

 TAN-LUXE TANNING

 

In de RIVS Store vindt u bij ons een selectie van het revolutionaire Tan-Luxe assortiment. De producten van Tan-Luxe zijn gespecialiseerd in self-tanning en revolutionair doordat zij geen strepen achterlaten, niet ruiken en een zeer natuurlijke en egale zongebruinde huid creëren.  

 

TAN-LUXE TANNING

 

Tan-Luxe is net nieuw op de markt en afkomstig uit Engeland. De makers staan voor een zeer hoge kwaliteit en zij wilden de zelfbruiningsmarkt opnieuw vormgeven. Tot voor kort werd deze markt namelijk gekenmerkt door niet fijn ruikende en strepen veroorzakende crèmes, waardoor het realiseren van een fijne zongebruinde huid een uitdaging was. Met Tan-Luxe is hier verandering in gekomen.

 

TAN-LUXE TANNING

 

Tan-Luxe mengt u namelijk met uw eigen dag- of nachtcrème. U brengt wat crème aan op uw handpalm, voegt daar enkele druppels Tan-Luxe aan toe en vervolgens mengt u deze door elkaar en brengt u het aan op uw gezicht. Door het toevoegen van enkele druppels creëert u een natuurlijke zongebruinde look. Wij raden u aan om 2 druppels per keer te gebruiken voor een optimaal resultaat.

 

TAN-LUXE TANNING

 

In ons Tan-Luxe assortiment vindt u self-tannings producten met verschillende gradaties zodat deze zowel op de lichte als de wat donkere huid gebruikt kunnen worden. Daarnaast hebben we een Water Spray waarmee u uw gehele lichaam een fijne zongebruinde look kunt geven. Deze lichte mist spray is heerlijk verfrissend! Vindt u een crème prettiger om uw lichaam mee in te smeren? Dan is The Butter erg fijn!

 

Self Tanner TAN-LUXE

 

Heeft u al een mooie kleur opgebouwd met de Tan-Luxe self-tanning producten? Of heeft u al een fijne zongebruinde kleur? Dan vindt u in de RIVS Store ook een hele fijne The Gloss stick. Deze ruikt heerlijk, is super verzorgend en creëert een prachtige glans om uw mooie bruine kleur te benadrukken. Deze Gloss stick is geen self-tanning artikel maar een prachtige highlighter. 

 

 

 

Heeft u meer vragen over het self-tanning of wilt u het product graag uitproberen? Dan verwelkomen wij u graag in de RIVS Store! 

 

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten