Statement Earrings

De meest basic outfits kunnen speciaal worden met statement oorbellen. De oorbellen kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met bijvoorbeeld een mooie witte blouse of een klassieke jurk. Juist met een basic outfit knallen de oorbellen eruit. Ook voor een feestje zijn statement oorbellen geschikt. De oorbellen zien er sierlijk en elegant uit en maken de outfit echt af. Op de webshop en in de RIVS winkels worden verschillende statement oorbellen verkocht van de merken Laurence Delvallez en Camps & Camps.

De collectie van Laurence Delvallez gaat recht tegen de stroming in met het idee over less is more. More is more volgens Laurence Delvallez. De oorbellen van Laurence Delvallez zijn gemaakt van 925 zilver met hier overheen een laagje 18 karaat goud. Dit wordt gecombineerd met natuurlijke kleuren om een elegante look te creëren. De muze van Laurence is zowel de vrouw in het algemeen, als tijdloze elegantie in het bijzonder. 

Camps & Camps sieraden worden ontworpen door de Nederlandse zussen Ine en Monique Camps. De zussen geloven in de waarde van een mooi en verfijnd product, dat met aandacht is gemaakt. Vakmanschap heeft dan ook een hoge prioriteit voor Camps & Camps. De sieraden zijn verzilverd of verguld en zijn gemaakt met echte Swarovski stenen. Hierdoor vallen de oorbellen extra op.

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten