SPRING IS IN THE AIR!

 

It's the season to shine

 

Fris lichtroze, zachtgeel en lichtblauw tegenover kleurrijk rood, fuchsia en navy blauw. De nieuwe collectie hangt in onze winkels en het is een feestje om door heen te gaan! Omdat wij zoveel nieuwe spullen hebben binnen gekregen staat nog niet alles online. Wij doen  ons best om alles zo snel mogelijk online te zetten, maar wij geven u hierbij alvast een kleine preview van de nieuwe collectie in onze winkels.  

Winkelen Alkmaar, Haarlem


Zoals u van ons gewend bent kunt u ook dit seizoen voor vrijwel elke gelegenheid bij ons terecht. Al heeft u een bruiloft, een belangrijke zakelijke bespreking, een gezellige lunch met uw vriendinnen of u wilt lekker relaxen op de bank - take your pick!

Winkelen Alkmaar, Haarlem


De nieuwe collectie is speels, vrolijk, vernieuwend en staat bol van de kleur. Zoals de combinatie van fel rood met navy blauw. Dit zorgt voor een klassieke look met een sportieve twist. Beide kleuren spreken voor zichzelf, maar juist door deze nieuwe mix komt uw outfit extra tot haar recht. Persoonlijk zijn wij ook fan van de combinatie fuchsia met rood - perfect voor de aankomende zomer!

Winkelen Alkmaar, Haarlem

Dit seizoen verkopen wij voor het eerst ook luxe verzorgingsproducten (exclusief in de RIVS Store). Het fijne REN met diverse verzorgingslijnen speciaal voor specifieke huidtypes zoals gevoelig, droog, anti-ageing en gecombineerd. De zilver en oranje lijn zijn onze favorieten, deze geven uw huid namelijk direct een boost. Wie wilt er nou niet stralend uit zien?

Ook TAN-LUXE staat hoog op ons favorieten lijstje. De revolutie op het gebied van self-tanning.

Winkelen Alkmaar, Haarlem

Dit seizoen zijn wij erg gecharmeerd van de combinatie zacht roze en zachtgeel uit de Baum und Pferdgarten collectie. Fris, lief en alvast lekker zomers. Ook in de nieuwe Kyra & Ko en Ted Baker collecties (verkrijgbaar in RIVS Alkmaar en Haarlem) komt het zacht roze veel terug. Prachtige jurken, fijne shirts en luxe rokken - kom langs in onze winkels om alles te bekijken!

Winkelen Alkmaar, Haarlem

Sale

Panara Pumps Lichtgrijs

Last item

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten