RIVS STORE | COMING SOON

 

Op 10 februari 2018 openen wij de nieuwe RIVS Store! Nadat wij twee jaar geleden voor het eerst het idee kregen om een nieuwe winkel te openen in combinatie met ons hoofdkantoor is onze droom nu eindelijk werkelijkheid geworden. Het wordt een prachtige winkel met nieuwe merken en u als klant kunt ervaren wat er allemaal komt kijken bij onze webshop doordat deze achterin de winkel is gevestigd. 

 

RIVS Store Inspiratie

 

Ons assortiment in de RIVS Store is uitgebreid met prachtige nieuwe merken als Baum und Pferdgarten, Janice, 8PM, Bazar de Luxe, Valentine Gauthier, Stokton en meer. Deze merken zijn uniek, speels en exclusief verkrijgbaar in de RIVS Store en niet in onze huidige winkels. Naast deze nieuwe toevoegingen vindt u ook vertrouwde merken als AG Jeans, JOSEPH, Woman by Earn en Zenggi in de Store.

In de RIVS Store kunt u ook terecht voor luxe beauty producten van onder meer REN en Tan-Luxe. De fijne en rijke verzorgingsproducten van REN zijn een verademing voor uw huid en de druppels van Tan-Luxe geven u een mooie zonnige gloed.

 

Nieuwe merken RIVS Store

 

U kunt alle vorderingen van de verbouwing bijhouden op ons Instagram account  en we zien u graag bij de opening op 10 februari 2018.

 

COMING SOON

Opening 10 februari 2018

RIVS Store
Ritsevoort 21
1811 DM Alkmaar

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten