Modeshow SS19

 

There's beauty in simplicity

 

Op zondag 10 maart was het weer zover. Met trots presenteerde wij onze nieuwe Spring Summer 19 collectie. Al was het buiten regenachtig, binnen in de RIVS Store was het een groot zomers feest!

De mooiste combinaties hebben we deze middag weer voorbij zien komen. Eigenlijk te veel om in een artikel te laten zien. Om deze reden zullen we de aankomende dagen verschillende blogs publiceren met alle prachtige sets! Voor nu geven we alvast een kleine impressie van deze fantastische middag.

Modeshow SS19

 

Anne & Iris hadden heerlijke koekjes gebakken en de champagne stond koud. We waren er helemaal klaar voor!

 

Dit seizoen hebben we er weer een paar prachtige nieuwe merken bij, zoals Jeff, Les Coyotes De Paris (exclusief verkrijgbaar in de RIVS Store), BSB en Bella Dahl.

 

De kleuren die we dit seizoen veelvuldig tegen gaan komen zijn groen, peach, koraal en pastel. Liever iets minder uitgesproken? Dan is ook beige of blauw altijd goed!

De leopard print is nooit uitgeweest en ook dit jaar zal deze print weer prominent aanwezig zijn. Deze prachtige zebraprint van Bazar Deluxe is hier een prachtige variant van.

Onze nieuwe SS19 collectie is nu verkrijgbaar in onze winkels in Alkmaar en op onze webshop!

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten