KLEUR COMBINEREN

Color it up

 Dit seizoen staat bol van de kleur. Fel groen, knallend fuchsia, warm oranje, classy kobalt en fris geel - de kleur straalt u tegemoet! Hoe u al deze kleuren kunt combineren leggen wij u hier uit.

COMBINEREN MET GROEN

Het prachtige felle groen komt extra goed tot haar recht in combinatie met fris wit. Of dit nu gaat om een witte jeans in combinatie met een groene top of door een speelse streep of ruit - uw outfit is meteen helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Extra leuk is het om het groen ton-sur-ton te dragen. Het groen komt terug in diverse merken uit onze collectie zoals JOSEPH, Zenggi, Kiltie, Baum und Pferdgarten en Nathalie Vleeschouwer.

Trendkleur Groen

 
 

COMBINEREN MET ROZE 

Dé verrassende combinatie van dit seizoen is fuchsia en roze - knallend, zomers en echte show stoppers. De ontwerpers van Strenesse waren erg gecharmeerd van beide kleuren en deze combi komt dan ook veel terug in hun collectie. Ook in andere collecties is rood een veel geziene kleur.   

Door de Strenesse jurken te combineren met espadrilles is uw zomerse outfit compleet!

Fuchsia Red Shop online

 

 
 

COMBINEREN MET ORANJE

Een ondergaande zon, een warm oranje gloed en een fris briesje door uw haar - komt het zomerse gevoel al een beetje binnen ;-) ? Met de mooie mango kleur uit de Kyra & Ko collectie zeker. Deze warme kleur kunt u op diverse manieren combineren, bijvoorbeeld met fris wit of juist klassiek zwart als het wat minder mooi weer is. 

In de collectie van Liviana Conti (verkrijgbaar in RIVS Alkmaar) is er nog een schepje bovenop gedaan. De fel oranje jurken en hippe prints maken dat u zin krijgt in de zomer!

Mango musthave trend

  

 

COMBINEREN MET BLAUW

Chique, fris en clean is het kobalt van dit seizoen. Deze kleur kunt u eigenlijk op allerlei manieren combineren. Casual met een jeans, zomers met wit, cool in combinatie met navy blauw of knallend met rood. Zowel in de collectie van Zenggi TRVL DRSS als Nathalie Vleeschouwer zitten heerlijk fijne jurken - super comfortabel en met leuke prints. 

Kobalt shop online

 

 
 
COMBINEREN MET GEEL
 HAPPY YELLOW! Welke kleur is er zomerser dan geel? Wij zijn super blij dat deze kleur eindelijk weer in onze collectie zit. Of dit nu zacht geel is bij JOSEPH en JANICE of juist knallend bij Liviana Conti - het maakt ons niet uit! Baum und Pfergarten is zelfs nog een stapje verder gegaan door het mooie okergeel te combineren met zachtroze. Bent u benieuwd hoe u de tracksuit van Baum kunt combineren? Dit leest u hier.
 
Mellow yellow trend

  

 

 

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten