Jeans Guide

 

Altijd op zoek naar jouw perfecte jeans? Zoek niet langer! Check hier alle modellen en de do's en dont's.

 

STRAIGHT

 

Sluit aan bij heup en bovenbeen en loopt vanaf de knie recht naar beneden. Deze jeans past bij de meeste lichaamsvormen en kan zowel met hakken als met platte schoenen gedragen worden. Wil je je straight jeans meer casual dragen? Sla dan je broekspijpen om!

Jeans Guide, Ag Jeans, NYDJ

 

 

SLIM

 
Een bijna recht model, maar is vanaf de knie een fractie smaller dan de Straight. 
Jeans Guide, Slim

 

 

SKINNY  

 

De smalste pasvorm in de collectie. Van de heup tot aan de enkel is de broek nauwsluitend, waardoor je lengte creëert. De skinny jeans is vaak wat hoger in de taille. Combineer een oversized blouse of trui en draag deze met de voorkant erin. Ga voor een exemplaar met stretch voor dé perfecte pasvorm. De slim-fit pijpen van de skinny jeans leggen de nadruk op je heupen en billen - show je vrouwelijke silhouet. 

Skninny jeans online shoppen, ag jeans, nydj

 

 

 

 

LEGGING

 
Dit model heeft een trendy, smalle pasvorm, maar heeft rond de enkel nog wat ruimte.
Legging online shoppen, ag jeans

 

 

 

 

Wil je graag advies bij het vinden van de juiste pasvorm? Laat het ons weten en wij geven je persoonlijke advies. Mailen kan naar info@rivs.nl, bel ons op 072-721 0960 of what's app/Facetime ons op dit nummer 06 1306 95 93.

 

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten