IRO SNEAKERS

De nieuwe musthave sneakers: De IRO curve runner en de IRO Vintager. Deze stoere IRO sneakers zijn een prachtige toevoeging aan uw garderobe. De sneakers geven elke outfit weer een andere look. Combineer de IRO curve runner met een jurkje voor een edgy look of combineer de IRO vintager met een pantalon en de look is alsnog klassiek.

IRO Curve runner

De IRO Curve runner is een sneaker geïnspireerd op de jaren 90 trend. De sneaker heeft een sportieve look en is perfect voor dit seizoen. De sneaker heeft een zoolhoogte van 3,5 cm en is gemaakt van 100% kalfsleer. Door het contrast van ecru en oranje is de sneaker een echte eyecatcher. Wij willen u graag inspireren om deze prachtige IRO Curve Runner te combineren.

 

Iro Paris Sneakers Curve Runner

IRO CURVE RUNNER

Iro Paris Sneakers Curve Runner 

IRO Vintager

Naast de IRO Curve Runner hebben wij ook de IRO Vintager. Ook de IRO Vintager heeft een sportieve look en is perfect voor het zomer seizoen. Door de neutrale kleuren van de sneaker kan deze gemakkelijk gecombineerd worden. Draag de IRO Vintager met een mooie jeans voor een casual en urban look.

 

 

Iro Paris Sneakers Vintage

Iro Paris Sneakers Vintage

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten