Glansblouses Robert Friedman


Veel dames vragen zich af of de perfecte blouse bestaat. De perfecte blouse zit niet te strak, niet te los, beschikt over een goede kwaliteit en is natuurlijk een echte eyecatcher. Winkel in winkel uit, op zoek naar dé perfecte blouse.

Voor alle dames die nog steeds op zoek zijn: Robert Friedman heeft deze perfecte blouse.

De glansblouses van Robert Friedman zijn mooi getailleerd en is gemaakt van 92% polyester en 8% elastaan. Hierdoor valt de blouse mooi om het lichaam en zit deze dus altijd goed. Door de ruime keuze aan maten (XS tot en met XXL) is de blouse voor iedereen geschikt. In onze RIVS winkels en online hebben we een ruim assortiment aan verschillende kleuren. 

STYLING TIPS

De blouse is elegant om zo te dragen, maar kan ook mooi gecombineerd worden met een trui of nette blazer. Om de blouse een edgy look te geven, kan de blouse één of twee maten groter gekocht worden. Hierdoor valt de blouse oversized, maar door de mooie glansstof oogt het alsnog klassiek.


Robert friedman glansblouse RIVS


We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten