Combineren camel, roest en cognac

Bij RIVS geloven we niet dat er maar een manier is om een outfit te dragen, maar we helpen graag om er een samen te stellen en ons geheim met je te delen om de juiste combi’s te maken.

Mode inspiratie Roest

Dit seizoen zijn we veel mooie warme herfstachtige kleuren zoals, camel, roest en cognac. Deze kleuren zijn prachtig te dragen met elkaar of combineer het met zwart voor een sterke look of ga voor een frisse look en combineer het met ecru of wit. Wat ook erg chique is, is de combinatie met donkerblauw.

 
 
Kleuren herfst
De plissérok is een echte musthave voor aankomend seizoen. Draag de rok met een elegante hak of met een stoere laars. Zo combineert u de rok van casual naar zakelijk en van zakelijk naar feestelijk.
 
 
Mode inspiratie Roest

Een prachtige camelkleurige mantel mag ook niet ontbreken in jouw wintergarderobe. Chique vrouwelijk en bovenal zeer tijdloos. Deze Ted Baker mantel draagt heerlijk soepel maar is ook heerlijk warm.
 
 

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten