Business look

business look RIVS


Voor elke vrouw is het noodzaak om een paar nette items in de garderobe te hebben. De business look is perfect om elke dag netjes op kantoor te verschijnen, een chic diner of een sollicitatiegesprek. Maar een zakelijke look hoeft niet altijd uit een mantelpakje te bestaan. Door de juiste combinaties te maken kan de business look netjes zijn, maar tegelijk ook sexy, stoer of casual.

Laat je inspireren door onze outfitcombinaties en de trends van dit seizoen om de perfecte business look te creëren. Wij hebben gebruik gemaakt van zachte kleuren als roze en grijs om de look een rustige uitstraling te geven.


business look RIVS

business look RIVS

business look RIVS

Sale

Comma pantalon grijs

Last item

business look RIVS

business look RIVS

business look RIVS


 Ben je nieuwsgierig geworden naar items die we niet online hebben? Kom snel langs in onze RIVS Store om de items te passen! Als je geen tijd hebt om langs te komen in de winkel kunnen wij het eventueel ook opsturen. Geef aan ons door in welk item je interesse hebt en in welke maat. Wij zorgen ervoor het item na de betaling zo snel mogelijk wordt opgestuurd. 

Mailen kan naar info@rivs.nl of what's app ons op dit nummer 06 1306 95 93


We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten