Baum und Pferdgarten

 

Baum und Pferdgarten werd in 1999 in Kopenhagen opgericht door Rikke Baumgarten en Helle Hestehave. De twee creative directors dagen elkaar telkens uit om collecties te creëren vol contrasten, prints en verassende items. Baum und Pferdgarten is een merk voor zelfverzekerde vrouwen die dol zijn op comfortabele kleding met een moderne twist.

 

Baum und Pferdgarten

 

Baum und Pferdgarten is één van de nieuwe merken in de RIVS Store. Het speelse karakter, de fijne pasvormen en de felle kleuren spraken ons tijdens de inkoop direct aan. Baum is een merk waar je vrolijk van wordt! Wij zijn niet de enige die weg zijn van Baum, aangezien het een geliefd merk is van fashion bloggers als Vivian Hoorn, Claartje Rose en Linda Tol. De unieke prints springen meteen in het oog, waardoor Baum und Pferdgarten items niet alleen heerlijk dragen maar ook echte beauty’s zijn!   

 

Dit zijn de eerste items van Baum und Pferdgarten. Wij verwachten de komende maanden nog meer nieuwe items binnen te krijgen.

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten