Ultieme basics van Zenggi

Zenggi

Zenggi rok Sean zwart € 189.00 

De nieuwe collectie van Zenggi heeft prachtige items om de basis garderobe aan te vullen. De collectie heeft vrij eenvoudige ontwerpen met unieke eigenschappen van mooie materialen en een perfecte pasvorm. Hierdoor is een Zenggi item de perfecte basis voor elke outfit. Combineer eindeloos met de nieuwe collectie. Van een strakke businesslook tot een casual outfit, de nieuwe collectie is voor elke gelegenheid geschikt.

Zenggi gelooft dat stijl en duurzaamheid van kleding de perfecte combinatie is. Zenggi kiest items voor haar collecties die langer meegaan dan één seizoen. Niet alleen qua stijl, maar ook qua kwaliteit. Elk kledingstuk is speciaal de mooie details in naden, stoffen en lijnen.


Zenggi

Zenggi rok Paige kit € 149.00

Zenggi

Zenggi blouse silky Edy ecru € 189.00

Zenggi

Zenggi blouse silky Edy navy € 189.00

Zenggi

Zenggi blouse silky Edy kit € 189.00

Zenggi

Zenggi rok Swan blush € 169.00

Zenggi

Zenggi chino pantalon camel € 199.00

Zenggi

Zenggi coltrui new ivory € 189.00Zenggi rok Paige zwart € 149.00

Ben je nieuwsgierig geworden naar de basic items van Zenggi? Kom snel langs in onze RIVS Store om de items te passen! Als je geen tijd hebt om langs te komen in de winkel kunnen wij het eventueel ook opsturen. Geef aan ons door in welk item je interesse hebt en in welke maat. Wij zorgen ervoor het item na de betaling zo snel mogelijk wordt opgestuurd. 

Mailen kan naar info@rivs.nl of what's app ons op dit nummer 06 1306 95 93


We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten