AG JEANS: The hottest new jeans shape

 

De nieuwste items van AG Jeans zijn net binnen en dit seizoen staan de unieke details centraal. De subtiele destroyed look, de stoere leatherlook en de luxe washings zijn weer fantastisch!

Naast de kenmerkende eigenschappen van AG Jeans (de geweldige pasvorm en de hoogwaardige kwaliteit) staat dit seizoen ook een nieuw model centraal. De look voor aankomende zomer is namelijk ankle hoog met een flair pijp en een subtiele rafel.  

Dit nieuwe model is er in meerdere varianten – fris wit en tijdloos denim. U kunt deze jeans dragen met pumps en een stijlvolle blouse voor een vrouwelijke en elegante look. Wilt u nog een leuke twist aan uw outfit toevoegen? Draag de pumps met de sokken van Baum und Pferdgarten.

Ook nieuw dit seizoen zijn de raw edge jeans van AG. Slank om de benen en met een onafgewerkte broekspijp. Deze AG jeans voor dames zit perfect voor elk figuur. 

 

Ag Jeans Nieuwe Collectie

 

Uiteraard zitten ook de klassiekers weer in de collectie zoals de tijdloze The Stilt en The Farrah met haar hogere taille. Extra fijn is The Prima Black door de hele zachte stofkwaliteit.

U vindt de AG Jeans collectie direct online en in onze winkels in Alkmaar en Haarlem.

 

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten