DARE TO SHINE

 

The season to shine has arrived!


De mooie maanden komen eraan en dat betekent vaak de ideale gelegenheid voor een feestje! Met de nieuwe collectie van Adrianna Papell hoeft u niet verder te zoeken. Prachtige feestelijke jurken, perfect om te dragen naar bijvoorbeeld een bruiloft.

Adrianna Papell

 De luxe materialen en unieke details in de pailletten maken elke Adrianna Papell jurk tot een juweeltje!

Tan Luxe

 

Wilt u al graag uw feestjurk aan, maar vindt u uzelf nog te wit? Dan is de tanning collectie van TAN-LUXE uw oplossing. De producten zijn verzorgend en geven u een natuurlijke zomerse teint. U voegt slechts enkele druppels in uw dag- of nachtcrème toe of u sprayt The Water op uw lichaam en uw huid krijgt vrijwel direct een mooie zongebruinde teint. U heeft de zon helemaal niet nodig ;-)

 

campscamps

 

Wilt u uw look helemaal afmaken? Dan zijn de prachtige sieraden van Camps & Camps of Mimi et Toi een uitstekende keuze. Stijlvol, elegant en subtiel bij vrijwel elke jurk. Naast sieraden zijn pumps onmisbaar en wat dacht u van een fijne clutch?

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten