Active wear

lune active alkmaar


Met de collectie van Lune active creëer een sportieve look. Het is een mix van active en daywear, casual en zakelijk en comfortabel en stijlvol. Het merk Lune active is opgericht in Amsterdam door Ashley Samwel en Lisa De Vries. De collectie is geïnspireerd op hun drukke werk en actieve leven.

De stoffen die Lune Actieve gebruikt zijn gemaakt van de beste kwaliteit en voelen heerlijk zacht aan. Lune Active is een athleisure-merk dat zich inzet voor het creëren van  innovatieve, modieuze, vooruitstrevende kleding voor de moderne, natuurlijke, onafhankelijke en zelfverzekerde vrouw.

De kleding van Lune Active onderscheidt zich door de innovatie, productprestaties, de kwaliteit van de kleding en door items die geschikt zijn voor elk moment of waar dan ook.

Ga voor comfortabel, met een fashionable look. Shop de collectie van Lune Active nu online of in de RIVS Store in Alkmaar.


New

Lune Active Moon top zwart

Last item

New

Lune Active Moon jogger grijs

Last item

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten