MODESHOW SS18

 

 Own the night


Op donderdag 22 maart was onze allereerste modeshow in de RIVS Store. Zoals u van ons gewend bent was deze avond één groot inspiratie feest met heel veel prachtige sets uit zowel de RIVS Store collectie als de RIVS collectie

Extra speciaal van deze avond was de aanwezigheid van mode ontwerper Janice. Dit seizoen verkopen wij voor het eerst zijn collectie en speciaal voor deze gelegenheid was hij onze lady speaker. Hieronder vindt u een impressie van onze show - wij hebben erg genoten en we hopen u ook!

 

Modeshow RIVS SS18

 

Sportief chique zijn de navy met rode sets. Durf te gaan voor een combinatie van prints met strepen en schroom niet om uw outfit extra op te fleuren met een tas. De merken die u hier ziet zijn Bazar de Luxe, Baum und Pferdgarten, Woman by Earn en 0039 Italy.

Modeshow RIVS SS18

 

 Chique met een casual twist! De collecties van JOSEPH en Kiltie sluiten prachtig op elkaar aan door het frisse groen. Door de klassieke items met sneakers te combineren creëert u een compleet andere look. 

Modeshow RIVS SS18

 

 
 

 

Op en top zomers is de combinatie zacht geel en lichtblauw. Door de combinatie van klassiek met sportief creëert u een verrassende look. De mooie lichtblauwe tops van Robert Friedman en Baum und Pferdgarten staan ook super in combinatie met een pantalon en blazer voor een business outfit.

Modeshow RIVS SS18

 

  

 

 

Bent u op zoek naar een business outfit? In onze collectie vindt u diverse prachtige broekpakken - perfect voor naar uw werk. De rokken van Valentine Gauthier zijn ook ideaal om te dragen naar uw werk (mocht het eindelijk mooi weer worden ;-)). 

Modeshow RIVS SS18

 

 Gold & Shine - prachtig om te dragen naar een feestelijke gelegenheid zoals een bruiloft of een gala. 

Modeshow RIVS SS18

 

 Sugar sweet. Met de jurken uit de Ted Baker collectie is uw feest outfit in één keer klaar. Het prachtige zijde uit de Ahlvar collectie voelt heerlijk aan en de combinatie van de lange mantel met de jurk is super vrouwelijk.

Modeshow RIVS SS18

 

Alle kleding is verkrijgbaar in onze winkels. Sommige stuks zijn exclusief verkrijgbaar in de RIVS Store en andere items vindt u alleen in RIVS Alkmaar. Nog niet alle nieuwe zomercollectie staat online op onze webshop. Bent u op zoek naar een specifiek item? Neem contact met op met onze winkels

 

Fotografie: Camille van de Leygraaf

Hapjes: de Dobla Store

We gebruiken cookies om uw ervaring en onze diensten te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u de cookies. Meer informatie Sluiten